Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Vendégkönyv

 Kedves Gabi!

Szeretnék magamról írni, hogy 1 hét alatt, mióta Nálad jártam mennyit változott az életem. Ez a 2013.-as évem egy katasztrófa volt, anyagilag, érzelmileg teljesen padlóra kerültem. Semmi nem sikerült, próbáltam magamon "dolgozni", de semmi nem segített. Rá kellett jönnöm, hogy egyedül képtelen vagyok változtatni, kértem, hogy valakit küldjenek az utamba aki segít. Az egyik kedves barátnőm, aki szintén járt Nálad, azt mondta: "Neked a Gabira van szükséged" és igaza volt!!! Elkezdtük az oldást, és azonnal kiderült, hogy több előző életem miatt akadtam el teljesen. Rájöttünk, hogy miért vannak félelmeim, ha beszélnem kell, miért nem merek sokszor megszólalni, miért félek az élettől. Ezeket oldottuk. Felszínre kerültek azok a dolgok, amik gátoltak idáig. Pár napra rá azt vettem észre, hogy Boldog vagyok, az a boldogság, amikor fogalmad sincs miért deeee boldog vagy. Ez az állapot órákon keresztül tartott, a szívemben akkora szeretet volt mindenki iránt, ez az érzés másnap is tartott, sőt most már szinte állandósult. Olyan jól érzem magam, elmúlt a depresszióm, a félelmem, megint szeretek élni, érzem, hogy van értelme az életemnek! Sőőőőt a tegnapi nap már egy kis anyagi változás is történt, az üzletembe 3 új vendég jött, akik látták a hirdetésem... ebben az az érdekes, hogy állandóan hirdetek, idáig sosem látta senki??? Most meg hirtelen 3 ember is, akik el is jöttek? Nagyon köszönöm a segítséged! köszönöm, hogy újra élek, újra vannak céljaim! Szia Zsuzsa

 

Kétszer jártam Gabinál, már az első kezelés estéjén megdöbbentő és hihetetlen dolgok történtek velem! Régi terheket segített letennem, rossz érzésektől megszabadulnom és úgy érzem, minden életterületemen tiszta lappal nyithattam. Gabi nem egy "ügyfélként", hanem barátként, partnerként kezel, hihetetlen gyorsasággal találja meg a problémák gyökerét. Nem az okozatot, hanem az okot keresi, nem kötelez semmire, nem próbál Rád tukmálni semmit, hanem segít újra rátalálni Önmagadra. Mindezt annyi időn át, amennyire szükség van, nem számolja a perceket, nem hajít ki egy óra után az utcára. Rengeteg, magát szaktekintélynek, nagymesternek nevező "gyógyító" példát vehet Róla. Én biztos, hogy a jövőben is csak hozzá fordulok, mert nekem az életemet mentette meg egy több generációs probléma megoldásával. Mindenkinek csak ajánlani tudom!!! Eszti (Budapest)

 

"Gabi? Fantasztikus!

Párszor meglátogattam őt az elmúlt három hónapban, elsősorban az erős érzelmi problémáim és a fulladásom miatt.
Egy más ember lettem azóta .... Azt tapasztalom, hogy a kezelések mély belső békét adtak életemnek és a fulladásom is visszavezethető volt lelki okokra.

Minden egyes alkalommal, amikor Gabinál jártam, úgy éreztem, hogy ő mélyen elhivatva űzi a “szakmát”. Rettentően motiválja mások segítése és keresi az igazságot.

Minden találkozón nagyon szakszerűen végezte “munkáját”, nagy részvéttel és kiemelkedő tudással. Ráérző képessége csodás! Azt gondolom, hogy gyakran fogok visszajárni még hozzá, bármilyen problémámmal!"  L.G. (Martonvásár)

 Kedves érdeklődők, kíváncsiak, szkeptikusok!

Valamikor:

Réges-régen volt idő, mikor mindenhatónak éreztem magam. Azt gondoltam, Velem nem történhetnek rossz dolgok, mint pl.: szerelmi csalódások, betegségek, anyagi problémák, balesetek. Ilyenek mindig csak mással történnek, ilyeneket mindig a barátok, rokonok, szomszédok, vagy az utca embere mesél. Én burokban születtem! Védett vagyok!

10 évvel később:

Túl vagyok pár szerelmi csalódáson, anyagi problémáim is vannak, értek balesetek, és enyhébb lefolyású betegségek, de ez utóbbiból hála Istennek semmi komoly. Az évek felnyitották a szemem, és megmutatták, hogy mi emberek nem is különbözünk annyira, mint azt képzeljük. Rá kellett jönnöm, hogy embertársaim szemében Én vagyok az a más akivel rossz dolgok történhetnek. Nehéz volt feldolgozni ezt a felismerést és egyben csalódást.

Ma:

A felszínen: merészség, vagányság, kalandvágy, szívósság, energia, tisztesség és még sorolhatnám. De mi van odabent? Sokan még magunknak se merjük bevallani a gyengeségeinket, félelmeinket, vágyainkat, hibáinkat, mert néha nem is tudunk róluk. Ami persze nem azt jelenti, hogy nincs is ott. Attól, mert nem észleljük, nem fedezzük fel, még ott motoszkál, munkálkodik a sötétben, várva a megfelelő pillanatra, hogy a felszínre törjön, és leheletével megmérgezze környezetünket, és ezáltal életünket.

Egyszer csak azt érezzük, hogy valami nem jó! Valami rosszul működik. El akarunk bújni a világ elől! Teljesen szétestünk! Nem találjuk a kiutat, pedig itt van az orrunk előtt, olyan egyszerű az egész. Csak ki kell nyújtanod a kezed, és hidd, hogy a megfelelő ember fogja meg.

Az Én EMBEREM a GABI volt!

Azt gondoltam, hogy nem szégyen, ha segítséget kérek valakitől, aki talán jobban eligazodik ebben a kesze-kusza belső világomban. Ha elromlik a hifim, én se állok neki szétszedni turkálni benne, mert nem értek hozzá. Szakemberhez fordulok. Igaz, úgy megjavítani, hogy örökké működjön úgyse tudja, és nem is ez lenne felé az elvárásom, csak bütykölje meg annyira, hogy újra szóljon! Működjön tovább úgy és azért, ahogy és amiért megalkották. Tudom, hogy külső tényezők hatására újra elromolhat, de akkor már tudni fogom, hogy kihez vigyem, kihez fordulhatok bizalommal.

Természetesen tartottam az első találkozástól, de hála Istennek és Gabinak, ez az érzés hamar kitörlődött, és felváltotta a figyelem, érdeklődés, kíváncsiság. A beszélgetések (oldások) során Gabi más perspektívából mutatta meg a bennem zajló eseményeket, küzdelmeket, és rávilágított a megoldás lehetőségére, majd egyéniségemre szabva, életvitelemhez igazítva, formába öntötte azt, és jelképesen átnyújtotta Nekem. Így egy-egy problémám megoldásának a kulcsát itt tartottam a kezemben, csak használnom kellett. Ki kellett vele nyitnom a megfelelő ajtót és belépnem rajta. Mert nehogy azt gondoljátok, hogy Gabi valamiféle csodatévő varázsló. Ne gondoljátok azt, hogy elmentek hozzá, suhint kettőt a varázspálcájával és gondjaitoknak hűlt helye van. Ha ezért mennétek hozzá, akkor el se induljatok. Gabi "csak" az utat mutatja meg! Rálépni és haladni rajta Nektek kell majd, ami időnként nagyon nehéz lesz, de higgyétek el, hogy megéri, hisz magatokért, a szeretteitekért, és a környezetetekért teszitek.

Máris megtettétek az első lépést a változás felé!

Csaba (Gyál)

 Drága Gabi!

 Szeretnék Neked köszönetet mondani a kezelésért, az azóta is folyamatosan tartó jó érzésért, 
a profizmusodért, az elszántságodért, azért hogy kirángattál a depiből,és az önsajnálatból.
Bevallom korábban nem volt tapasztalatom a kineziológia működéséről és hatásairól,
de amit megéltem és megtapasztaltam,azt azóta is csodaként emlegetem..
Hihetetlen számomra hogy egyetlen találkozás, egyetlen kezelés ilyen hatékony és 
gyors változást hozott az életembe. 
Hosszú évek óta tartó,számomra kibogozhatatlannak tűnő problémával fordultam 
hozzád,és bevallom  eleinte fogalmam sem volt hogy hogyan is lennél képes hozzásegíteni
a megoldáshoz,de azt mondtam,próbáljuk meg,ennél rosszabb már úgysem lehet az életem...
És akkor a mosolyoddal, a szereteteddel,a lényeddel,minden porcikáddal azt sugározva felém
hogy márpedig megoldjuk, teljes hittel és bizalommal tudtam rád bízni magam.
és azóta is jól vagyok,és ki merem mondani BOLDOG vagyok!
Szívemből kívánom hogy nagyon sok embernek tudd még megmutatni hogy igenis 
van kiút,van megoldás,mert Neked a birtokodban van egy olyan tudás,ami 
lehetővé teszi hogy meggyógyítsd a hozzád forduló embereket.
Köszönöm. Ildikó (Budapest)
 
 
"Kedves Gabi! Köszönöm ezt az élményt! (Mert ez egy élmény volt!) Azóta is érzem a pozitív hatását. Jól alakulnak a dolgaim. Remélem, hogy fogunk még találkozni! Enyingen már többen várják, hogy megismerjenek! Puszi: Éva " (Enying)
 
2 napja töltöttem a 20. évemet. Hihetetlen élmény amikor kiderülnek a problémák eredetei. Rájössz miért vagy boldogtalan,  harcias és magányos. Aztán oldás után minden lágyabb és pozitívabb lessz. Szuper hogy ebben az életemben először találkoztam a Gabival és mint kiderült szorosan közünk volt egymáshoz X ezer éve. Fantasztikus hogy ő oldotta fel; amikor nagyrészt miatta kezdődött a blokk. És magát is oldotta. Két legyet egy csapásra, ahogy az igazi profik! :)
Sokkal lágyabb és türelmesebb vagyok attól a délutántól kezdve... Örök hálám érte!!! :) ♥ ♡
Szeretettel: Cinti (Pécs)
 
Kedves Gabriella! A minap szembejöttem önmagammal, amiért nagyon hálás vagyok Neked! Rengeteg mindent meg tudtam fogalmazni a saját volt, vagy jelenlegi játszmáimból. Ezért fantasztikus a világunk tükörfunkciója, mert a segítségeddel könnyedén észrevettem, felismertem azt, amire egyedül nem láttam rá. Azokkal a kellemetlen tulajdonságokkal csakis mások rendelkezhetnek, én pedig fennhangon kritizáltam őket! Szóval felismertem a saját magam börtönét, amiből már többnyire kiszabadultam és most kívülről látok rá. Azóta nagy változások vannak az életemben! Hálás vagyok minden együtt töltött pillanatért! Köszönet mindenért! (Dalma)
 
Szia Gabi !
 
Szeretném elmondani Neked,hogy rengeteget segített nekem a kineziológia. Amikor nem találtam a megoldást az adott problémára,és nem tudtam merre induljak tovább,akkor nagy segítséget nyújtottál.Segítettél feltárni az okot,ezáltal kiegyensúlyozottabb,teljesebb,és nyugodtabb és sikeresebb életet élek!

Hálásan köszönöm:

Angi (Pécs)

"Szia Gabika!

Tudatom veled, hogy csodálatos dolgok történnek velem. Olyan emberekkel kerülök közelségebe, akikről nem is gondoltam hogy egy rugóra jár az agyunk. Úgy élek meg élethelyzeteket, ahogyan soha eddig. Olyan izgalommal várom a "holnapot" a változást a másságomat, hogy örömhullámok törnek rám. Fantasztikus lett az életem, azt érzem, hogy megyk az úton és már tudom, hogy az enyém.... KÖSZÖNÖM
Puszillak. Ági"

"Amikor más nem segít... Jön Gabi!

Pánikbeteg voltam évekig. Rengeteg álmatlan éjszaka és borzalmas nappal után találtam, illetve vőlegényem talált Gabira. És Ő megmutatta a helyes utat, már csak rajta kell maradnom! :)))
És tudom, ha bármi problémám lenne, hozzá nyugodtan fordulhatnék. 
Örülök, hogy megismerhettem!"
F.E. (Enying)
 
Mikor van szükség kineziológusra?
 
Van amikor úgy érzed, hogy valamiért nem tudsz dolgokat megcsinálni. A legjobbat akarod kihozni egy-egy dologból és nem megy. Nem érted, pedig úgy de úgy igyekszel.
 
Nos, itt van az elakadás, amikor segítség kell. 
Egy gyerekkori élményből vagy egy megtapasztalásból is eredhet, melyet végigvittél az életedben és egyszer jelentkezik és nem enged kibontakozni, vagy a valódat adni.
 
Lehet ez párkapcsolati gond is, amikor úgy érzed, nem tudsz továbblépni, nem tudod megoldani kettőtök között a feszültséget.
 
A kineziológus visszavisz abba az időbe, és a tudatalattid visszaemlékezik, hogy mi történt. Megváltoztatja a berögzött programot. Te alakítod át az elakadást.
 
A kezelés végére úgy érzed mázsás kövek estek le rólad, jó lesz a közérzeted.
Másnap elkezded alkalmazni az új tudást. eszedbe jut, hogy ez nincs, egy-egy mondatnál, egy-egy tettnél.
 
Jól fogod érezni magad! Megváltoztattad az életed! /pld. A párkapcsolatodban pozitív változások következnek be!/
 
Gabi remek vezető, hogy ezen az úton elnavigáljon!
Szeretettel ajánlom neked is Olvasó!
 
Sz. Angela (Pécs)